Özdemir'den Aliyev'e ziyaret!

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'i ziyaret etti. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde...

Özdemir'den Aliyev'e ziyaret!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'i ziyaret etti.

Özdemir'den Aliyev'e ziyaret!

Özdemir ziyaretini yaptığı fotoğraflı paylaşım ile duyurdu. Özdemir yaptığı yazılı açıklamada: 'Azerbaycan Devlet Başkanı Sayın İlham Aliyev tarafından kabul edildik. Tek Millet İki Devlet olarak sergilediğimiz gayretlerimizle beraber, karşılıklı ilişkilerimizin yanı sıra, Kafkasya bölgesi ve Türk Dünyası ile ilgili Azerbaycan’ın görüş ve politikalarını kendilerinden dinledik.' ifadelerine yer verdi. 

Özdemir'den Aliyev'e ziyaret!

Ziyarette Önceki dönem Cumhurbaşkanı Yardımcısı, 28. dönem AK Parti Ankara Milletvekili Fuat Oktay da misafirperverliklerinden ötürü Aliyev'e teşekkürlerini iletti. Oktay yaptığı yazılı açıklamada: 

'TBMM Dışişleri Komisyonu olarak dost ve kardeş ülke Azerbaycan ziyaretimiz kapsamında Cumhurbaşkanı Sayın İlham Aliyev’i ziyaret ettik.

Misafirperverliklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum.' ifadelerine yer verdi.

Özdemir'den Aliyev'e ziyaret!

Oktay bir diğer paylaşımında da: 

'Kıymetli dostum Azerbaycan Başbakanı Ali Asadov ile bir araya geldik.

Samimi ve keyifli bir sohbet gerçekleştirdik.

Kendisine misafirperverliğinden dolayı teşekkür ediyorum.' şeklinde bir metin yayımladı. 

Özdemir'den Aliyev'e ziyaret!