Özdemir'den Akşener'e sert eleştiri!

MHP Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in sözlerini eleştirdi...Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde...

Özdemir'den Akşener'e sert eleştiri!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İYİ Parti 3. Olağan Kurultayında konuşan Meral Akşener'in yaptığı açıklamalar ülke gündemine oturdu. Kayseri'li Vekil İsmail Özdemir de sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda Akşener'i hedef alan cümlelere yer verdi.

Meral Akşener yaptığı konuşmada:

'İyi Parti iki yumruk arasında sıkıştırılan milletimiz için bir çıkış kapısıdır.

İyi Parti; ben varsam her şey var, ben yoksam yansın bu dünya, yıkılsın Türkiye değil, nefsinin peşinden değil, nobranlara karşı buradayım diyenlerin partisidir.

Milletimizi geçmişin kavgalarına hapsetmeye çalışanların karşısında İyi Parti bugündür, yarındır, zengin bir Türkiye'dir. Cesaret kemerini kuşanan vatan sevdalılarıdır. İftiracıların, ahlaksızların, egosantriklerin değil, Türkiye için ölümü göze alan cesurların partisidir.

En büyük pişmanlığım CHP'den 15 vekil istemek

Önce biz bu parti seçime girebilsin diye CHP’den 15 milletvekili istedik. Hayatımın en büyük pişmanlığıdır.

Savaşmalıydık, bileğimizin gücüyle o seçime girmeliydik. Savaşmadık ve 15 milletvekili istedik o gün bugündür o 15 milletvekilinin bedelini ödeyemedik. Ömer Seyfettin’in Diyet’ine döndü bu iş.' ifadelerine yer verdi. 

Özdemir ise yayımladığı yazıda:

'İP başkanının Türk demokrasi tarihine kara bir leke olarak geçen ve adeta demokrasimizi katlederek, soysuzlaştırmaya yeltenen 15’liler olayı ile ilgili 'en büyük pişmanlığım' ifadesini kullanması kendisi adına bir başka hezeyan ve tezatlıktır. MHP’den çaldığı 15 milletvekili ile ilgili hiçbir utanma emaresi göstermeyen birinin şimdi kalkıp pişmanlıktan dem vurması, asıl utanılması gereken bir durum değil midir?' şeklinde açıklamalara yer verdi.