Otostopçu kadınlara dikkat!

Otostopçu kadınlara dikkat!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Otostopçu kadınlar Osmaniye’den sonra Kayseri’de de görüldü. Aynı numara ile Osmaniye’de vatandaşın 10 Bin TL’sini, Kayseri’de ise bir başka vatandaşın 4 Bin 700 TL’sini çaldılar…

 

 

OSMANİYE’de otostop yapan 2 kadını aracına alan sürücü, 10 bin lirasından olurken, benze bir olay da Kayseri’de yaşandı. Kuzey Çevre Yolu’nda akşam saatlerinde otostop yapan 2 kadına yardım etmek isteyen vatandaş, 4 bin 700 TL’sinden oldu.

“Ben mağdur oldum başkanları olmasın” diyen Emlakçı Şerafettin Arslan, iyi niyetinin mağduru olduğunu söyledi. Kendisini gasp eden kadınlardan şikayetçi olduğunu ve iyilik yapmak isterken de mağdur olduğunu ifade eden Şemsettin Arslan, aynı olayı başka kişilerinde yaşadığını belirtti.

Diğer yandan mağdur olan Arslan, dolandırıcı kadınlara da seslenerek, “Mutlaka o paralar boğazınıza takılacak, buna inanıyorum” dedi.

 

 

 

 

Osmaniye'de önceki gün otostop yaparak kendisine cinsel ilişki teklif eden 2 kadını aracına alan sürücü, 10 bin lirasından oldu.

Adana yönüne giden 26 yaşındaki F.K., yol kenarında bekleyen 25-30 yaşlarında iki kadının ellerini havaya kaldırması üzerine durdu. Bu sırada kadınlardan biri, F.K.'nın yanına oturdu. Kadınların kendisine dokunmaya başladığını ifade eden ve durumdan şüphelenen sürücü, daha sonra aracında ve üzerinde yaptığı kontrolde, kot pantolonunun ön cebinde bulunan 10 bin liranın çalındığını fark etti. Kadınların hızla olayyerinden ayrıldığını belirten sürücünün, ihbarda bulunulması üzerine jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

AYNI OLAY KAYSERİ’DE DE YAŞANDI

İşte bu olayın bir benzeri de Kayseri’de yaşandı.

18 Ekim’de Kuzey Çevre yolunda 18:30 sıralarında meydana gelen olayda, Belsin istikametine giden Emlakçı Şemsettin Arslan (62), terminale kavşağına 500 metre kala yol kenarında bekleyen iki kadının ellerini havaya kaldırmaları üzerine durdu. Kadınların terminale gideceklerini düşündüğünü ve bu nedenle durduğunu dile getiren Arslan, “Aracımı durdurur durdurmaz biri diğer tarafa geçip, yanıma oturdu diğeri ise sürücü kapısını açarak dokunmaya başladılar. Ben ne yapıyordunuz demeye kalmadı biri emniyet kemerimi çözdü ve bana ‘seni aleme götüreceğiz, hayatını yaşatacağız’ gibi cümleler kurdular. Ben de bunun üzerine sizinle işim olmaz polisi arayacağım dedim. Bu sırada küfür edip, ‘kimi ararsan ara’ dediler. Bu sırada aramızda itişmeler de yaşandı ve cep telefonumu aldıklarını sandım. Ama cep telefonum cebimdeydi, sonra yaya olarak Erkilet istikametine doğru kaçtılar. Daha sonra elimi sağ cebine attığımda paramın olmadığını gördüm. Hepsi 100 TL’lik banknot olan 4 Bin 700 TL’min olmadığını da fark ettim. Durumu polise bildirdim ve şikayetçi oldum.  Bu iki kadından biri 30-30 1.65 boylarında esmer ve gri montlu, siyah saçlıydı. Diğeri de 30-40 yaşlarında ve 1.65 boylarında biriydi”

“BEN MAĞDUR OLDUM BAŞKALARI OLMASIN”

Kendisini gasp eden kadınlardan şikayetçi olduğunu ve iyilik yapmak isterken de mağdur olduğunu ifade eden Şemsettin Arslan, “Ben devletime ve polisime güveniyorum. Gerekli şikayetlerimi yaptım. Yaşadığım bu olaydan sonra Kayseri’de bir telefoncu arkadaşın da benzer bir olayla mağdur olduğunu öğrendim. Diğer illerde de benzer olaylar yaşanmış. İyilik yapalım derken başımıza gelmedik kalmadı. Bu çok üzücü bir durum. İnsanların iyi niyeti suiistimal ediliyor. Ben yaşadım başkaları yaşamasın, en azından kamuoyu bilinçlensin diye vatandaşlarımızı bu gibi durumlar konusunda uyarıyorum” şeklinde konuştu.

DOLANDIRICI KADINLARA BEDDUA ETTİ: “MUTLAKA O PARANIN BOĞAZINIZA TAKILACAĞINA İNANIYORUM”

Mağdur olan Arslan, dolandırıcı kadınlara da seslenerek, “Mutlaka o paralar boğazınıza takılacak, buna inanıyorum” dedi. Arslan, şunları söyledi: “Bunun için adalet bekliyorum. Emniuete durumu anlattık şikayetçi olduk. Hırsızlar da belki bizi izleyecek ama o paralar bir garibanın ev alma parasıydı. Bu ev parasının teminatıydı, kaporasıydı. Bu parayla birilerinin yuvasının yıkılmasına sebep olmak kadar kötü bir şey yok. Her ne olursa olsun toplum içinde yaşıyorsan, eğer sen Türkiye Cumhuriyeti’nin vatandaşıysan ve o kimliği cebinde taşıdığın müddetçe mutlaka yakalanacaksın. Mutlaka yakalanacaksın. Sen mutlaka adalet önünde hesap vereceğine inanıyorum, mutlaka o pişmanlığı yaşayacağına inanıyorum. Mutlaka o paranın boğazına takılacağına inanıyorum”

Haber/Foto: Cafer ZENGİN