OSB Başkanı açıkladı! Bakın OSB'ye ne yapılacak?

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Mehmet Yalçın, Sağlık Bakanlığı ile çalışma programı başlattıklarını belirtti. Peki, OSB'ye neler yapılacak. İşte Başkan Yalçın'ın açıklamaları…

OSB Başkanı açıkladı! Bakın OSB'ye ne yapılacak?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Mehmet Yalçın, bölgeye yapılacak olan yeni çalışmalarla ilgili açıklama yaptı. Yalçın, sağlık merkezi, cami ve yeni iş merkezi yapılacağını söyledi.
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Mehmet Yalçın, görevde oldukları yaklaşık 1 yıllık süreçte her hizmeti yeniden kurgulamak ve daha iyisine ulaşmak adına çalıştıklarını dile getirdi. 

BU YIL İÇİNDE 6 FUAR PLANLADIK
“Sanayicimizi desteklemek, sıkıntıları kısa sürede çözebilmek ve eksikleri tamamlamak için birçok projeyi de gündemimize aldık” diyen Yalçın, “Kayseri OSB Fuar Merkezimizde yılda 12 fuar yapabilmek hedefiyle yola çıktık.  2023 yılında 6 fuar yapılması için planlamamızı gerçekleştirdik” şeklinde konuştu. 

BU YAZ İNŞALLAH ETAP ETAP GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ
Bilişim ve teknoloji alt yapısına ilişkin yatırımları da gerçekleştirdiklerini dile getiren Başkan Yalçın, “Sanayicilerimizin GES ihtiyaçlarının karşılanması için yaklaşık 100 Milyon TL tutarındaki alt yapı yatırımını planladık. Bu yaz inşallah etap etap gerçekleştireceğiz” dedi. 

BAKANLIKLA ÇALIŞMALARA BAŞLADIK
Kayseri Organize Sanayi Bölgesine sağlık merkezi yapmak için çalışma başlattıklarını ifade eden Başkan Mehmet Yalçın, “Kayseri OSB’mizde büyük bir ihtiyaç olan sağlık merkezi kurulması yönünde Sağlık Bakanlığımız ile çalışma programı başlattık. Fevzi Mercan cami önünde yeni iş merkezi yapılması için projemizde son aşamaya geldik” dedi.
“Yaklaşık tutarı 90 milyon TL olan asfaltlama çalışmalarımıza Mayıs ayında başlıyoruz” diyen Kayseri OSB Başkanı Mehmet Yalçın, “Bu sayede bölgemizdeki ulaşımı daha nitelikli bir hale getireceğiz” ifadelerini kullandı. 

YENİ CAMİİ İÇİN ÇALIŞMA BAŞLATTI! PEKİ,KİM YAPACAK?
Diğer yandan Yalçın, OSB’de yeni bir camii yapımı için de çalışmaların devam ettiğini söyledi. Hayırsever desteği ile yeni camiyi yapacaklarını anlatan Yalçın, “Dağ parselleri mevkiinde hayırsever, bölge işbirliği ile yeni bir cami inşası projemizi oluşturduk” dedi.

KAYSERİ OSB BAŞKANI MEHMET YALÇIN KİMDİR?
1975 yılında Kayseri’de doğdu. Eğitim hayatını Kayseri’de tamamladı. İş hayatına 1994 yılında Ağaç İşleri Sanayi’de başladı. 6 yıl Ağaç İşleri Sanayi’nde 4 yıl da Demirciler Sitesi’nde mobilya sektöründe üretimler yaptı. 2004 yılında işlerini Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’ne taşıdı ve Comford Mobilya markasıyla mobilya sektöründeki üretimlerini devam ettirdi. Comford Mobilya’yı yurt içi pazarının yanı sıra 32 ülkeye ihracat yapan bir firma haline getirdi. Halen bu firmanın Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yürüten Mehmet Yalçın, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nin 24 Haziran 2022 tarihinde yapmış olduğu Olağanüstü Genel Kurulu’nda seçilerek Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanlığı’na getirildi. Mehmet Yalçın evli ve 4 çocuk babasıdır.