Ormanda felaket önleyen çalışma

Türkiye genelinde orman yangınlarını önlemek ve farkındalık oluşturmak amacıyla Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 'Orman Benim' kampanyasına Kayseri'de katıldı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Ormanda felaket önleyen çalışma
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından, Türkiye genelinde orman yangınlarını önlemek ve farkındalık oluşturmak amacıyla Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından ‘Orman Benim’ kampanyasına başlatıldı. Bakan İbrahim Yumaklı ise kampanyaya Muğla’da katıldı. Ula ilçesi Gülağzı mevkisinde düzenlenen programda konuşan Yumaklı, geleceği şekillendirecek iklim kaynaklı ve çevresel felaketler karşısında en güçlü kalkanların ormanlar, yeşil vatan olduğunu söyledi.

Bakan Yumaklı’nın talimatıyla 81 ilde başlatılan kampanyaya Kayseri’de katılım sağladı. Kayseri’de Erciyes Lifos ormanında ‘Orman Benim’ etkinliği düzenlendi. Etkinliğe, Vali Yardımcısı Abdullah Kalkan, Hacılar Kaymakamı Burak Dertlioğlu, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, İl Tarım ve Orman Müdürü Bülent Saklav, Orman Bölge Müdürü İsa Çapkın, ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Etkinlikte kısa sürede orman temizlenirken yangına karşı hep birlikte mücadele mesajı verildi.