Oran yüzde 5'ten, 6'ya çıktı, ama Kayseri'de yüzde 70'inin sigortası yok!

Kayseri ile ilgili dikkat çeken rakamlar...İstatistiklere göre son iki yılda Kayseri'de yaşanan trafik kazalarının oranı yüzde 5'ten yüzde 6'ya çıkmış durumda. Kentte trafiğe kayıtlı 415 bini aşkın aracın yüzde 70'inden fazlasının kasko sigortası olmadığı ifade edildi.

Oran yüzde 5'ten, 6'ya çıktı, ama Kayseri'de yüzde 70'inin sigortası yok!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de trafiğe kayıtlı 415 bini aşkın aracın yüzde 70’inden fazlasının kasko sigortası olmadığı belirtildi. 
Allianz Türkiye Elementer Bireysel Sigortalar Genel Müdür Yardımcısı Dr. Suat Didari, “Sel, dolu gibi felaketlerde veya kazalarda değerlerimizi korumak adına kasko yaptırmak büyük önem taşıyor. İstatistiklere göre son iki yılda Kayseri’de yaşanan trafik kazalarının oranı yüzde 5’ten yüzde 6’ya çıkmış durumda. 2021 yılında 23 binden fazla kaza gerçekleşti” diye konuştu.
Oran yüzde 5'ten, 6'ya çıktı, ama Kayseri'de yüzde 70'inin sigortası yok!Diğer yandan müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun paketi tercih ederek daha hızlı ve kolay bir şekilde kasko poliçesine sahip olabilmesini hedeflediklerini ve buna göre paketler sunduklarını ifade eden Didari, "Kaza durumunda yedek araç ve çekici hizmeti de sunan paketler, isteğe bağlı olarak satın alınabilecek yurt dışı teminatı, gelir kaybı teminatı, tedavi masrafları teminatı gibi birçok riske karşı da koruma sağlıyor" dedi.