Operasyonla kurtarıldı!

Kayseri Büyükşehir Belediyesi'nin harekete geçiren olay. Bakın ekipler nasıl bir operasyon yaptı? Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Operasyonla kurtarıldı!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri İtfaiye ekiplerini harekete geçiren olay Oto Galericiler Sitesi’nde yaşandı. Yaramaz kedi Oto Galericiler Sitesi’nde bir esnafın dükkânının gider borusuna sıkıştı. Yavru kedinin oraya nasıl girdiği bilinmezken, esnafın çabaları yavru kediyi kurtarmaya yetmedi ve durum itfaiye ekiplerine bildirildi. 

Kısa süre içerisinde olay yerine gelen ekipler, titiz bir çalışma ile yavru kediyi kurtardı. Kurtarılan kedi annesinin yanına bırakıldı. Kedinin kurtarılma anına ilişkin paylaşım yapan Büyükşehir Belediyesi, şu ifadeleri kullandı; Oto Galericiler Sitesi'nde bir esnafımızın dükkanında gider borusuna sıkışan yaramaz yavru kedimiz, itfaiye ekiplerimiz tarafından kurtarılarak, annesinin yanında kaldı”

Büyükşehir’in paylaşımını alıntılayan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Şimdi o minik patiler, annesinin yanında güvende.” dedi.