Onur Bulut transferi davalık oldu

Kayserispor'dan, sözleşmesini tek taraflı feshederek Beşiktaş'a imza atan Onur Bulut için TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'na (UÇK) başvurduğu ileri sürüldü.

Onur Bulut transferi davalık oldu
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserispor’dan, sözleşmesini tek taraflı feshederek Beşiktaş'a imza atan Onur Bulut için TFF Uyuşmazlık Çözüm Kurulu'na (UÇK) başvurduğu ileri sürüldü.
Gazeteci Taner Karaman ve Serkan Dikme’nin yanı sıra gazeteci Doğan Gündoğdu da, Twetter hesabından, Kayserisporlu yönetimin transfer konusunda Onur Bulut ve menajerlerine görüşme özgürlüğü verdiğine dikkat çekti. Gündoğdu, maddeler halinde ‘Onur Bulut transferinin perde arkası’ başlığıyla attığı twette, “1-Kayserisporlu yetkililer, Onur Bulut ve temsilcisine transferleri için istediği kulüple görüşme özgürlüğü veriyor. 2- Bu izinden 10 gün sonra Kayserispor ile Fenerbahçe Onur Bulut transferi için 3 milyon 750 bin Euro’ya anlaşıyor.” “ ifadelerini kullandı.
Gazeteci Serkan Dikme de, “Kayserispor, Beşiktaş’ın Onur Bulut transferi için gönderdiği 1 Milyon Euro’luk çıkış parasını Beşiktaş’a geri gönderdi.” şeklinde tweet attı. 
Karaman, Onur Bulut’un, “Fenerbahçe'ye transfer olması bekleniyordu” dedi ve ekledi: “Onur Bulut'un menajeri Kayserispor ile masaya oturuyor ve başkanın bilgisi olmadan kulüpte olan bir yöneticiye evrak imzalatıyor. Bu evrak ile de gidip bir süre sonra fesih işlemi yapıyor. Sorun olan nokta ise evrakta imzası olan Kayserisporlu yöneticinin kulüpte imza yetkisi yok.” 
 Karaman ayrıca, “Konu şu anda UÇK'da. Sonuç bekleniyor. Bu saatten sonra Onur Bulut'un tekrar Kayserispor forması giymesi mümkün değil. Fenerbahçe'ye transfer olması bekleniyordu. Muhtemelen Beşiktaş cephesi 1 milyon Euro olan bedelin üzerinde bir rakam daha ödemeyi düşünebilir. Bakalım.” ifadelerini kullandı.