Önümüzdeki 5 yılda 5 kat büyüme hedefi

Bellona'nın Uluslararası Bayi Toplantısı yapıldı. Toplantıya Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin de katılırken, 2023 yılı değerlendirildi. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

Önümüzdeki 5 yılda 5 kat büyüme hedefi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Mobilya sektörünün öncü markası Bellona, 2023 yılı değerlendirmesini ve 5 yıllık projeksiyonunu paylaştığı Uluslararası Bayiler Toplantısı'nı gerçekleştirdi.

Önümüzdeki 5 yılda 5 kat büyüme hedefi

"İyi Ki Varsın Yanımda" mottosuyla düzenlenen toplantıda, dünya genelindeki ekonomik zorluklara rağmen Bellona'nın büyüme ve global marka olma vizyonu vurgulandı. Bellona Genel Müdürü Cüneyt Ocak, 2023'ü yaklaşık 11 milyar TL perakende ciro ve %83'lük büyüme ile kapatmanın gururunu yaşadıklarını belirterek, önümüzdeki dönemde artan yatırımlarla büyümeye devam edeceklerini ifade etti.

Önümüzdeki 5 yılda 5 kat büyüme hedefi

Önümüzdeki 5 yılda cirosal açıdan 5 kat büyüme hedefleyen marka, yurt içinde 888 ve yurt dışında 112 mağazaya ulaşma amacını ortaya koydu. İstanbul Topkapı Üniversitesi Rektörü ve ekonomist Emre Alkin'in global ekonomi ve Türkiye üzerine yaptığı sunumun ardından, başarı elde eden bayilere plaket takdimi gerçekleştirildi. Gala yemeğinde ise 2024 reklam yüzü Karsu sahne alarak katılımcılara unutulmaz bir deneyim yaşattı. Bellona'nın istikrarlı büyüme ve global hedeflerine odaklı bu başarı dolu toplantısı sektördeki etkisini sürdürmeye devam ediyor.

Önümüzdeki 5 yılda 5 kat büyüme hedefi