Onlarca davaya konu olan 3 isim aynı karede…

Birinin genel başkan, birinin milletvekili, diğerinin Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde onlarca davaya konu olan 3 isim aynı karede bir araya geldi. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Onlarca davaya konu olan 3 isim aynı karede…
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Mehmet Özhaseki, Kemal Kılıçdaroğlu ve Şevki Kulkuloğlu… Birinin CHP genel başkanı, birinin CHP Kayseri Milletvekili, diğerinin Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı olduğu dönemde; CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkulolu’nun kendisine verdiği bilgi doğrultusunda, TBMM Bütçe görüşmeleri sırasında Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nde yolsuzluk iddialarını gündeme getirmesinin ardından, karşılıklı suçlamalar ve açılan davalar birbirini izlemişti. Hacı Ali Hamurcu isimli bir belediye çalışanının iddialarıyla başlayan süreç kimi zaman da davalardan kazanılan paralarla dağıtıldığı iddia edilen sucuklarla Türkiye gündemini meşgul etmişti. Bu 3 isim bugün Kayseri’de bir araya geldi.

Onlarca davaya konu olan 3 isim aynı karede…

CHP önceki dönem Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, CHP eski Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu ve Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin’in oğlu Avukat Hüseyin Keskin’in cenazesinde Hulusi Akar Camii’nde yan yana geldi. Camiye sonra gelen Bakan Özhaseki, safta bulunan Kılıçdaroğlu’nu selamlayarak tokalaştıktan sonra saftaki yerini aldı.