Önem son yolculuğuna uğurlandı

MHP Eski İl Başkanı Mustafa Önem'in annesi Muzaffer Önem yaşamını yitirmişti. Önem, kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Önem son yolculuğuna uğurlandı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi eski İl Başkanı Mustafa Önem’in annesi Muzaffer Önem, dün yaşamını yitirmişti. 
Acı haberi Kayseri Ticaret Odası üyelerine paylaştığı mesajıyla duyurdu. Mesajda, “Zamantı Ticaret- Mustafa ve Bayram Önem'in annesi Muzaffer Önem vefat etmiştir. Cenazesi 27 Mayıs Cumartesi (yarın) öğle namazına müteakip Hulusi Akar Camii'nden kaldırılacaktır. Başsağlığı dileriz.” ifadelerine yer verilmişti.

Önem son yolculuğuna uğurlandı

85 yaşında hayata gözlerini yuman Muzaffer Önem’in cenazesi bugün ikindi namazına müteakip Hulusi Akar Camii’nde kılınan cenaze namazı sonra Taşlı Burun Mezarlığı 1.kapıdan toprağa verildi. Cenaze törenine MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Teşkilat Başkanı Murat Titizbaş, MHP Kayseri İl Başkanı Ahmet Bağçovan ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

Önem son yolculuğuna uğurlandı

Cenaze namazının ardından bir paylaşım yapan Bağçovan, “Milletvekilimiz Sn. Baki Ersoy ve Teşkilat Başkanımız Sn. Murat Titizbaş ile birlikte önceki dönem il başkanlarımızdan Sn. Mustafa Önem’in kıymetli annesi Muzaffer Önem’in cenaze namazına katıldık. Merhumeye Allah’tan rahmet yakınlarına baş sağlığı dilerim.” ifadelerini kullandı.
Önem son yolculuğuna uğurlandı