Önce MHP'den şimdi de Meclis üyeliğinden istifa etti! Dikkat çeken açıklama...

Sedat Kılınç'tan istifa sonrası dikkat çeken açıklama: İnandığım yolda, ilkelerim ve inancım doğrultusunda dosdoğru yürümeye devam edeceğim.

Önce MHP'den şimdi de Meclis üyeliğinden istifa etti! Dikkat çeken açıklama...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocasinan Belediye Meclis üyesi iken Nisan ayında Milletvekili Baki Ersoy’un ekonomiye yönelik yaptığı eleştiriler nedeniyle disiplin kuruluna sevk edilmesinin ardından partiden istifa eden İş insanı Sedal Kılınç, bu günde Kocasinan Belediye Meclis Üyeliğinden istifa etti ve “helallik” istedi. 
Önce MHP'den şimdi de Meclis üyeliğinden istifa etti! Dikkat çeken açıklama...Kocasinan Belediye Meclisi gündemindeki konuları görüşüp karara bağlamak için toplandı. Toplantıda istifa olayı da yaşandı. MHP'den, geçtiğimiz Nisan "Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır" diyerek, istifa eden İş insanı ve aynı zamanda Kocasinan Belediyesi'nin Bağımsız Meclis Üyesi Sedat Kılınç, bu kez de yani yaklaşık 7 ay sonra Belediye Meclis Üyeliği görevinden istifa ettiğini duyurdu. Kılınç, Meclis’te kısa bir konuşma yaptı ve helallik istedi. 
Önce MHP'den şimdi de Meclis üyeliğinden istifa etti! Dikkat çeken açıklama...“İNANDIĞIM YOLDA, İLKELERİM VE İNANCIM DOĞRULTUSUNDA DOSDOĞRU YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİM”
Kılınç, istifa kararıyla ilgili olarak, şu ifadeleri kullandı:  31 Mart 2019 mahalli idareler seçimlerinde Kocasinan Belediyesi Meclis üyesi olarak seçilmiştim. Bugün itibarı ile Meclis üyeliğinden beraber görev aldığım Meclis üyeleri ve Belediye başkanımdan helallik isteyerek istifa ettim. Aldığım bu kararın hayırlar getirmesini Rabbimden temenni ediyorum. Ülkem için vatanım İçin milletim için çalışmaya ve inandığım yolda, ilkelerim ve inancım doğrultusunda dosdoğru yürümeye devam edeceğim.
Önce MHP'den şimdi de Meclis üyeliğinden istifa etti! Dikkat çeken açıklama...

Sedat Kılınç MHP'den istifa etti! Haberin detayları için TIKLAYIN