Önce baba sonra ana ocağını ziyaret etti...

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç önce Sarız'ı ardından Pınarbaşı'nı ziyaret etti...Detaylar Kayseri Olay Gazetesi haber bültenimizde...

Önce baba sonra ana ocağını ziyaret etti...
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Memleketi Sarız'da CHP Sarız İlçe Başkanlığını ziyaret eden genç sonrasında Sarız esnafı ve Sarızlı vatandaşlar ile bir araya geldi. CHP Sarız İlçe Başkanı Ömer Faruk Eroğlu'nun eşi, Genç'e Sarız'ın ünlü el dokuma kilimini hediye etti. Genç Sarız ziyaretini sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşım ile duyurdu. Genç yaptığı paylaşımda:

"Sarız Güne baba ocağımız Sarız'dan başladık. İlçe Başkanlığımızı ziyaret ettik, esnaflarımız ve hemşehrilerimizle bir araya geldik. İlçe başkanımız Ömer Faruk Eroğlu'nun kıymetli eşi Sarız'ın ünlü el dokuma kilimini hediye etti. Cumhuriyet Halk Partisi olarak Kayseri'mizde büyük bir aile mutluluğunu bir kez daha yaşadık. Sarız'da bizlerden ilgi ve konuları eksik etmeyen ilçe başkanımıza, tüm teşkilatımıza ve sevgili hemşehrime çok teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Önce Baba, sonra Ana ocağını ziyaret etti...

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, baba ocağı olan Sarız ziyaretinden sonra, ana ocağı olan Pınarbaşını da ziyaret etti. Genç, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda:

"Baba ocağımız Sarız'dan sonra Ana ocağımız Pınarbaşı'nda İlçe Başkanımız Eser Çetinkaya ve partililerimizle bir araya geldik. Ziyaretimizde minik yavrularımız da bizi yalnız bırakmadı. Tüm mücadelemiz onların daha mutlu büyüyebilmesi için. Örgütümüze emeklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi.

Önce Baba, sonra Ana ocağını ziyaret etti...