'Ömrümüz boyunca minnet borcumuz var'

Her yıl mayıs ayının ikinci haftası pazar günü kutlanan anneler günü için geri sayım başladı. Bu özel gün için bir mesajda Kayseri Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Cüneyd Özdemir tarafından yayımlandı.

'Ömrümüz boyunca minnet borcumuz var'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Mayıs ayı geldi anneler gününe sayılı günler kaldı. Anneler günü dolayısıyla mesajlar yayımlanmaya başlandı. Bir mesajda Kayseri Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Cüneyd Özdemir’den geldi.
Özdemir, mesajında, “Anneler; fedakârlığın, şefkat ve merhametin dünyadaki yansımasıdır. İnancımızda ise ‘Cennet Annelerin Ayağı altındadır.’ Ülkemize ve insanlığa hayırlı insanlar yetiştirmek için cefakârca mücadele eden annelerimiz aynı zamanda toplumsal değerlerimizin gelecek kuşaklara aktarılmasında etkin ve hassas bir konumda bulunmaktadırlar. Yine milletimizin kahramanlık destanlarının başkahramanıdır annelerimiz. Varlıklarıyla hayatımıza anlam katan en değerli kıymetlerimiz olan annelerimize yılın bir günü değil, ömrümüz boyunca minnet borcumuz olduğunu asla unutmamalıyız. Bu vesileyle başta bu vatan toprakları için canını feda etmiş şehit annelerimiz olmak üzere Bakanlığımız çatısı altında hizmet vermekte olan annelerimiz ve tüm annelerimizin anneler gününü kutlar sağlık ve afiyet dolu bir ömür dilerim.” ifadelerini kullandı.