Volkan Ömeroğlu'dan gençlere altın tavsiye

Ömeroğlu, 'Şimdiye dek 2000'den fazla dövüş sporcusunun lisans almasına katkı sağladım ve milli takıma birçok oyuncu yetiştirdim.' ifadelerini kullandı.

Volkan Ömeroğlu'dan gençlere altın tavsiye

Profesyonel K-1 şampiyonluğu ile adından söz ettiren Diyarbakırlı başarılı Kick Boks ve Muay Thai sporcusu Volkan Ömeroğlu dövüş sporları ve kariyeri hakkında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Ülkemizde profesyonel dövüş sporlarına daha fazla önem verilmesi gerektiğini belirten Ömeroğlu: “Dövüş sporları ve savunma sporları, ülkemizde azımsanamayacak düzeyde ilerlerdi. Bununla birlikte dövüş sporlarına daha fazla önem vermeliyiz. Özellikle çocukların fiziksel ve ruhsal gelişimi açısından, komplike içeriğe sahip olan Muay Thai ve Kick Boks gibi sporlara teşvik oluşturulmalı.” dedi.

22 Yıldır Kick Boks ve Muay Thai Yapıyorum

Kariyeri hakkında da önemli açıklamalarda bulunan Volkan Ömeroğlu: “22 yıldır Kick Boks ve Muay Thai yapıyorum. Sporcu olarak başladığım kariyerimi antrenör olarak sürdürüyorum. Kariyerim boyunca birçok başarı elde ettim. Fakat benim için gençlerin gelişmesi ve gençlerin bu tarz sporlara olan ilgisini artırmaya yönelik çalışmalar çok daha değerli. Genç kuşaklara savunma ve dövüş sporlarının önemine dair tecrübelerimi aktarırken kendimi çok mutlu hissediyorum. Şimdiye dek 2000’den fazla dövüş sporcusunun lisans almasına katkı sağladım ve milli takıma birçok oyuncu yetiştirdim.” ifadelerini kullandı.