Ölen Kayserili Polis bakın kim çıktı?

Kayserili polis memuru Yıldırım Tosun, geçirdiği rahatsızlığın ardından hayatını kaybetti. Tosun, örnek bir polisti ve haberlere de konu olmuştu. İşte Kayserili polisle ilgili dikkat çeken detay. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Ölen Kayserili Polis bakın kim çıktı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayserili polis memuru hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden polis memuru aynı zamanda Pınarbaşı Belediye Meclisinin MHP'li Üyesi Miktat Tosun'un kardeşi. Bir süredir sağlık sorunları nedeniyle tedavi gören Tosun'un, geçirdiği rahatsızlığın ardından hayata veda ettiği ifade edildi. Kayserili polis memuru Nevşehir'de görev yapıyordu. 

Ölen Kayserili Polis bakın kim çıktı?

Tosun, aynı zamanda örnek bir polisti. Doğa aşığı Tosun, bu yöndeki çalışmalarıyla da dikkat çekiyordu. Nevşehir Emniyet Müdürlüğü personeli polis memuru Yıldırım Tosun, mesaiden arta kalan vakitlerinde Kapadokya'da peribacalarıyla kaplı vadilerde hem spor amaçlı yürüyüş yapıyor hem de karşılaştığı çöpleri toplayarak çevre duyarlılığı konusunda örnek davranış sergiliyordu. Haftanın çoğu gününde fırsat buldukça vadi yürüyüşüne çıkan Yıldırım Tosun, doğal, tarihi ve kültürel zenginliklerle bezeli alanları keşfedip yerlere atılan pet şişe, teneke kutu gibi çöpleri tek tek topluyordu. 

Ölen Kayserili Polis bakın kim çıktı?

(Foto AA)

Hem spor hem de çevre temizliği yapıyorum

Bir süredir rahatsızlığı nedeniyle  tedavi gördüğü ifade edilen Kayserili Polis Memuru Yıldırım Tosun, örnek davranışıyla ilgili olarak Gazetecilere yaptığı açıklamada, ‘Vadileri hobi amaçlı gezemeye başladım ancak vadilerde duyarsız kişilerin attığı çöpleri görünce madem geziyorum bunları da toplayayım dedim ama elimde çöp poşeti ile pek kolay olmuyordu sırt çantası edindim. Hem spor hem de çevre temizliği yapıyorum. İnsanlara, Kapadokya'da veya herhangi bir yerde gezerken çevreyi kirletmemelerini tavsiye diyorum. Bir şey yenilip içildiğinde ortaya çıkan çöp doğaya bırakılmazsa bu eşsiz güzellikler baki kalacaktır’ ifadelerini kullanmıştı.