Olağan Genel Kurul öncesi dikkat çeken ziyaret!

Kayserispor'da pazar günü yapılacak Olağan Genel Kurul öncesi Ankara'ya ziyareti! Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Olağan Genel Kurul öncesi dikkat çeken ziyaret!

Kayserispor Kulübü Derneği'nin Pazar günü yapacağı Olağan Genel Kurulu öncesi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki'ye dikkat çeken bir ziyarette bulunuldu.

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, Kapalı Kale Taraftar Derneği Başkanı Ahmet Dirgenali, Kayserispor Kulüp Başkanvekili Nurettin Açıkalın ve Kayserispor Teknik Direktörü Burak Yılmaz'dan oluşan Kayseri heyeti, Pazar günü yapılacak Olağan Genel Kurul öncesi Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki'yi ziyaret etti.

Milletvekili Ersoy, ziyaretin ardından sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız, Kayserispor Onursal Başkanımız Sayın Mehmet Özhaseki’yi, Kulüp Başkanımız Ali Çamlı, Kapalı Kale Taraftar Derneği Başkanımız ve Tribün Liderimiz Ahmet Dirgenali, Kulüp Başkan Vekilimiz Nurettin Açıkalın ve Teknik Direktörümüz Burak Yılmaz ile birlikte ziyaret ederek Sevdamız Kayserispor ile ilgili istişare toplantısı yaptık. Sayın Bakanımıza ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ederiz. Sevdamız Kayseri, Sevdamız Kayserispor" dedi.

Genel Kurul ertelenmişti

Geçtiğimiz pazar günü Mondihome Kayserispor Kulübünün olağan genel kurulu, çoğunluk sağlanamadığı için ertelenmişti. Kadir Has Kongre Merkezi'nde yapılması planlanan genel kurula üyelerden katılım olmadı. Yeterli çoğunluk sağlanamadığı için ertelenen genel kurul, 9 Haziran Pazar günü gerçekleştirilecek.