Okey ve piştiye siyaset molası!

Okey ve piştiye siyaset molası!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Melikgazi Belediye Başkan adayı Dr. Sema Karaoğlu, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Karaoğlu, seçim çalışmaları kapsamında bir kahvehaneyi ziyaret etti. Kahve milletinin insanları Karaoğlu ve beraberindeki partili kadınları görünce şaşırdı. Oynadıkları okey ve piştiye ara veren vatandaşlar, Karaoğlu ile sohbet etti. “Okey ve piştiye siyaset molası” dedirten ziyarette Karaoğlu, projelerini anlatıp,  yöneltilen soruları yanıtladı. “Kahvehaneye girdiğimiz de şaşıralar da oldu” diyen Karaoğlu, “Oradaki vatandaşların çağdaşlığı yakalayacak bir kadın başkan olmasını istiyoruz” sözleri beni gururlandırdı” diye konuştu.

 Kahve ziyareti ile ilgili açıklama yapan Karaoğlu, “Biz toplumun her kesimine kucak açıyoruz. İnsanları ayırt etmeden, ötekileştirmeden siyaset yapıyoruz ve yapmaya da devam edeceğiz. Biz bu şehirde yaşayan insanlara hizmete talibiz. Bu kapsamda ziyaretlerimiz esnasında bir kahvehaneyi ziyaret  ettik ve vatandaşlarımıza projelerimizi anlatıp, sohbet ettik. Onlardan gelen soruları yanıtladık, şikayetleri dinledik. İnşallah iş başına geldiğimiz mutlu insanlar hedefimizi hayata geçireceğiz” dedi.

 

“ÇAĞDAŞLIĞI YAKALAYACAK BİR KADIN BAŞKAN OLMASINI İSTİYORUZ”

“Kahvehaneye girdiğimiz de şaşıralar da oldu” diyen Karaoğlu, şunları söyledi, “Selamlaşıp, sohbete başladığımız da güzel tepkiler aldık. Hepsine teşekkür ediyorum. Kahvehane ziyaretimizde sevgili hemşerilerimizle karşılıklı istişareler yaptık. Belediye başkan adayları olarak bana sormak istedikleri her soruya açık olduğumu, katılımcı demokrasiyi çok önemsediğimi, başkanlığımızda belediyemizde kent meclislerimizi mutlaka çalıştıracağımızı, mahalle meclisleri ile muhtarlarımızla mutlaka iç içe olacağımızı, ilçemizi birlikte ortak akılla yöneteceğimizi anlattım. Kendilerini dinledim ve onların ifade ettiği şu cümle ile ayrıldım ‘çağdaşlığı yakalayacak bir kadın başkan olmasını istiyoruz’ Çok mutlu oldum. Beraber daha güzele ulaşacağız” Haber: Cafer ZENGİN