Öğrencilere iftar çağrısı

Ashabı Suffa İslami İlimler Araştırma Derneğinden öğrencilere iftar çağrısı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Öğrencilere iftar çağrısı

On bir ayın sultanı mağfiret ve bereket ayı Ramazan geldi. Eş, dost, akraba iftar sofralarında buluşmaya başladı. Birbirinden lezzetli yemekler sofralarda yerini alırken birlik ve beraberliğe de vesile oldu. 

Ramazan ayının okul dönemine denk gelmesi ise öğrencileri biraz zorladı. Aile evinden uzak öğrenciler yurtlarda ya da öğrenci evlerin buluşuyor. Öğrenciler için ise Ashabı Suffa İslami Bilimler Araştırma Derneği harekete geçti. Dernek tarafından iftar için çağrı yapıldı. Hayırsever vatandaşlardan destek istendi. 

“İlim Talebeleri İçin İftar Vakti” sloganıyla destek isteyen Ashabı Suffa İslami İlimler Araştırma Derneği, kişi başı iftar için fiyatın 200 TL, 25 kişilik öğrenci için ise fiyat 5 bin TL olarak açıklandı. Dernek tarafından açıklama kısmının boş bırakmanın ya da sadece bağış yamanın yeterli olduğu ifade edilirken Iban bilgileri de paylaşıldı. 
 

Öğrencilere iftar çağrısı