Öğrencilere 500 TL burs verecekler!

Kayseri'de faaliyet gösteren Dadaloğlu Derneği, eğitime yönelik desteğini sürdürüyor. Dernek ihtiyaç sahibi öğrenciler için harekete geçti. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

Öğrencilere 500 TL burs verecekler!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de faaliyetlerini sürdüren Dadaloğlu Derneği, eğitime yönelik de desteğine devam ediyor. Dernek bu kez de ihtiyaç sahibi öğrenciler için harekete geçti.
8 AY BOYUNCA 500 TL DESTEK 
“Bizim gençleriniz de okusunlar” sloganıyla yeni eğitim ve öğretim yılında öğrencilere destek verecek olan dernek, burs çağrısı yaptı. Buna göre 8 ay boyunca öğrencilere 500 TL destek verilecek. 
Her öğrenciye 500 TL burs verecekler!
BİZİM GENÇLERİMİZ DE OKUSUNLAR
Başkanlığını Avukat İbrahim Yıldırım’ın yaptığı Dadaloğlu Derneği’nin üniversite öğrencilerine yönelik bursuna yönelik çağrıda şu ifadelere yer verildi: Bizim gençlerimiz de okusunlar! Dadaloğlu Derneğinden üniversite öğrencileri için burs çağrısı. 8 ay boyunca 500₺! Gönlü güzel, imkânı olan dostlarımızın katkılarını bekliyoruz
Her öğrenciye 500 TL burs verecekler!
BAŞVURU YAPACAKLARIN İZLEYECEĞİ YOL
Diğer yandan burs için başvuru yapacaklara yönelik derneğin sosyal medya hesaplarından da iletişim bilgileri verildi ve başvuru için E. Milli Futbol Hakemi ve aynı zamanda dernek yöneticisi Galip Bitigen ile iletişime geçilmesi istendi.
BURS VERİLECEK KİŞİLER NASIL BELİRLENECEK?
"İyilik yapmanın tam sırası" şeklinde hayırseverlere de çağrı yapan Dadaloğlu Derneği yönetimi bursların verileceği öğrencilerin belirlenmesi konusunda 5 kişilik burs değerlendirme kurulunun oluşturulduğunu da duyurdu. Açıklamada "Yöremiz gençlerinden başarılı, ihtiyaç sahibi, kız öğrencilerimiz öncelikli olmak üzere 8 ay boyunca 500 TL burs verilecektir" ifadeleri de kullanıldı.  
BURS İÇİN DERNEKTEN YAPILAN ÇAĞRI 
Her öğrenciye 500 TL burs verecekler!