Öğrenciler Kayseri'nin doğasını tanıyor

Kayseri Üniversitesi tabiat yürüyüş etkinliği kapsamında 'Erciyes Titrek Kavak Ekotorizm Alanında' yürüyüş gerçekleştirildi. Detaylar Kayseri Olay'ın, Kayseri haberinde.

Öğrenciler Kayseri'nin doğasını tanıyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Üniversitesi (KAYÜ)öğrenci kulüpleri tarafından yürüyüş etkinlikleri devam ediyor. Bu kapsamda Erciyes Titrek Kavak Ekotorizm Alanında" yürüyüşü düzenlendi. Etkinliğe KAYÜ Rektörü Kurtuluş Karamustafa, Teknik Bilimler MYO Müdürü Ercan Karaköse, Yeşilhisar MYO Müdürü  Zekiye Kocakaya, Pınarbaşı MYO Müdürü Kemal Yavuz, TEMA Kayseri İl Temsilcisi Abdulkadir Dağlı ile Alternatif Enerji Kaynakları, Dağcılık, Genç Tema ve Yeşilay Öğrenci Kulüplerinin danışman öğretim elemanları ve öğrencileri katıldı.

Öğrenciler Kayseri'nin doğasını tanıyor
Fidan dikiminin de yapıldığı yürüyüş etkinliğinde Rektör Karamustafa, Kayseri Üniversitesi yönetimi olarak destek verdikleri bu tür etkinliklerle öğrencilerin Kayseri'nin zengin tabiat güzelliklerini tanıma imkânı bulduğunu kaydetti ve yürüyüşe katılanlara ve destekleri için Kayseri Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti.
 

Öğrenciler Kayseri'nin doğasını tanıyorÖğrenciler Kayseri'nin doğasını tanıyor