Oda Başkanından ekonomi değerlendirmesi: Bu şimdiye kadar alışık olmadığımız bir durum!

'Gençliğimizde sıkıntılı günler geçirdik, kuyruklar görürdük. Yağ bulamazdık ama şimdi de o günlere dönüyoruz gibi geliyor bana. 79'lu, 80li yılların öncesinden bahsediyorum' diyen Aydemir, çözüm çağrısı yaptı.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Oda Başkanından ekonomi değerlendirmesi: Bu şimdiye kadar alışık olmadığımız bir durum!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Lokantacılar ve Pastacılar Odası Başkanı Altan Aydemir, Olay Türk TV’de 30 Dakika programında konuştu. Olay Türk TV Genel Yayın Yönetmeni Osman Çiftci’nin sorularını yanıtlayan Aydemir,  fahiş fiyat artışları ve ekonomide yaşanan gelişmeleri değerlendirdi. 

“Markete gittiğinde insanlar görüyorlar, durmadan her şey artıyor” diyen Aydemir, “Yüzde 300’lük zam oranları söz konusu. Ciddi manada şimdiye kadar alışık olmadığımız bir duruma gelindi. Biz esnaf olarak iktidardan fahiş fiyat konusuna el atmasını bekliyoruz. Buna bir dur etmeleri lazım. Fahiş fiyat uygulaması yapan hak ettiği cezayı lsın. Alım gücümüz düştü.” dedi. “Gençliğimizde sıkıntılı günler geçirdik,  kuyruklar görürdük. Yağ bulamazdık ama şimdi de o günlere dönüyoruz gibi geliyor bana. 79’lu 80li yılların öncesinden bahsediyorum” diyen Aydemir, çözüm bulunması çağrısı yaptı. Başkan Aydemir, tarım ve hayvancılığa destek verilmesi, üretimin artması gerektiğine de vurgu yaptı.