Ocak'ta bayramlaştılar!

Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da katıldı. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

Ocak'ta bayramlaştılar!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Ramazan Bayramı’nın ikinci günü siyasi partiler ve çeşitli kurumların bayramlaşma etkinliği dikkat çekti. Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı da bayramın ikinci gününü bayramlaşma etkinliğine ayırdı. Ülkü Ocakları İl Başkanlığı’nda düzenlenen bayramlaşma etkinliğine Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen, Ülkü Ocakları İl Başkanı Halit Yağmur, MHP İl yöneticileri ve Ülkü Ocakları mensupları katıldı.

Ocak'ta bayramlaştılar!

Bayramlaşma etkinliğini sosyal medya hesaplarından paylaşan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkkılıç, ‘Ülkü Ocakları Kayseri İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Bayramlaşma Programı’na MHP Kayseri İl Başkanımız Seyit Demirezen ile birlikte katılarak, kıymetli ülküdaşlarımızın bayramlarını tebrik ettik. Misafirperverlikleri için Kayseri Ülkü Ocakları İl Başkanı Halit Yağmur ve ülkücü kardeşlerimize teşekkür ederim.’ ifadeleriyle paylaştı.