O yollarda çalışmalar tamamlandı!

Kayseri'de toplamda 18 kilometrelik yol yapım çalışmaları hakkında açıklama geldi. Kayadibi, İçmece, Yeşilova ve Kovalı mahallelerini bağlayan yolda çalışmalar tamamlandı. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

O yollarda çalışmalar tamamlandı!

Kayseri'de yoıl çalışmaları devam ediyor. Yeşilhisar ilçesinde de bir süredir devam eden yol çalışmaları hakkında açıklama geldi. Kırsal mahalleler için önemli olan yol ağlarında çalışmaların tamamlandığı ifade edildi. 

O yollarda çalışmalar tamamlandı!

Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan, "İlçemiz kırsal mahallelerinde sıcak asfalt yol ve sathi kaplama asfalt yol çalışmaları devam ediyor" dedi. 

O yollarda çalışmalar tamamlandı!

Toplamda 18 kilometrelik yol yapım çalışmaları hakkında açıklama yapan Belediye Başkanı Halit Taşyapan, Kayadibi, İçmece mahallelerimiz arasındaki 4 km’lik yolda sıcak asfalt yol çalışmamız tamamlanmıştır.Kovalı, Kuşçu ve İçmece  mahalle kavşağına bağlanan toplam 11 km’lik yolda sıcak asfalt yol çalışmamız Kovalı mahallemizden başlamıştır.Yeşilova ve Kovalı mahallemizi bağlayan 3 km’lik yolda ise sathi kaplama asfalt yol çalışmalarımız tamamlanmıştır.” diye konuştu. 

O yollarda çalışmalar tamamlandı!

Başkan Taşyapan ayrıca  ‘’İlçemizden desteğini esirgemeyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Memduh Büyükkılıç’a ve çalışma ekibine teşekkür ediyorum.’’ dedi.