O yol yeniden açıldı

Kayseri'nin Yahyalı ilçesinde korkutan görüntüler kaydedilmiş yaşanan heyelanın ardından yol trafiğe kapatılmıştı. Kapanan yol ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

O yol yeniden açıldı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin Yahyalı ilçesinde korkutan görüntüler kaydedilmişti. Kapuzbaşı yolu Cevizdalı Mevkii’nde (Sallanan Köprü Besiri) heyelan meydana gelmişti. Yol yaşanan heyelanın ardından güvenlik ve tedbir amacı ile ulaşıma kapatılmıştı. Vatandaşların alternatif olarak Taşoluk yolunu kullanabileceği ifade edilmişti. 

O yol yeniden açıldı

Yol ile ilgili yeni gelişme yaşandı. Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekipleri olaya müdahale ederek yolu tek taraflı olarak yeniden kullanıma açtı. 

O yol yeniden açıldı

Çalışmalar sürüyor

Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin yol temizleme ve tedbir çalışmaları aralıksız sürdürülürken, muhtemel heyelan tehlikesine karşı çalışmalar devam ediyor.

O yol yeniden açıldı

Bu kapsamda, muhtemel bir heyelanın önüne geçilmesi için ekipler, iş makinaları ile çatlaklar oluşan ve düşme tehlikesi oluşturan büyük kayaların temizlenme çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürüyor.

O yol yeniden açıldı

Öztürk yerinde inceledi

Diğer yandan ekiplerin çalışmalarına yerinde gören Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, ekiplere teşekkür etti. Öztürk, “Kapuzbaşı yolumuzu trafiğe açtık. Emeği geçen Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler  Daire Başkanlığımıza ve ekibine teşekkür ederiz.” dedi.

O yol yeniden açıldıO yol yeniden açıldı