O video yeniden gündeme geldi!

AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, 1 Nisan 2018 tarihinde Genelkurmay Başkanlığı görevinde iken Hatay ilinde bulunan Oğulpınar Hudut Karakolunu ziyaret etmiş ziyaret sırasında çekilen video gündem olmuştu. O video yeniden gündem oldu. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
O video yeniden gündeme geldi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, 1 Nisan 2018 tarihinde Genelkurmay Başkanlığı görevinde iken Hatay ilinde bulunan Oğulpınar Hudut Karakolunu ziyaret etmiş ziyaret sırasında çekilen video gündem olmuştu. O video yeniden gündem oldu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti Kayseri Milletvekili Hulusi Akar, ünlü oyuncu Necati Şaşmaz ve Şarkıcı İbrahim Tatlıses'in askerler ile buluştuğu anlar sosyal medyada yeniden gündem oldu. Görüntülerde İbrahim Tatlıses'in askerlere, "Ay Akşamdan Işıktır/Yaylalar" parçasını okuduğu esnada Orgeneral Hulusi Akar'ın arkasında bulunan askerin cep telefonu ile fotoğraf çekmeye çalışması, Akar'ın askeri fark ettikten sonra ise askerin telefonu saklama ve Akar'ın arkasından çıkma çabası da vatandaşları tebessüm ettirdi.

Görüntülerin sosyal medya üzerinden paylaşım yapan, "snickersvideos" adlı hesap tarafından yeniden yayınlanması ile bir çok vatandaş tarafından görüldü, beğenildi ve 100'lerce yorum aldı. Gelen yorumlardan bazıları ise şu şekilde, "Ortama bak Erdoğan, İbrahim Tatlıses, Polat abi askerler şok", "Ölümsüzler tam liste", "Telefonla video çeken asker için saygı duruşu.", "Sınırsız askerlik kazandınız.", "Arkadaki dostumuz tebrikler sınırsız askerlik kazandınız."