O TV'nin ekipmanları satışa çıkıyor

Kayseri'de bir süre önce yayın hayatını sonlandıran Kayseri OSB TV ekipmanlarını satışa çıkardığını duyurdu. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
O TV'nin ekipmanları satışa çıkıyor
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nde yayın hayatına başlayan ve birtakım sebepler sonucunda kapatılan Kayseri OSB TV’nin ekipmanlarının satışına karar verildi.  Kayseri OSB TV’nin teknik alt yapı, yayın cihaz ve ekipmanları kapalı zarf teklif alma yoluyla satışa çıkarılacak. 

Ekipmanları hakkında detaylı bilgi almak isteyenlerin ya da ihale hakkında bilgi almak isteyenlerin Kayseri OSB Makine İkmal ve Satın Alma Müdürlüğüne şahsen veya telefonla başvuruda bulunması gerekiyor. 12 Haziran’da başlayacak olan başvurular 23 Haziran saat 17.30 itibari ile son bulacak. 

İhale ise 14 Temmuz Salı günü saat 14.00’ da gerçekleştirilecek.

Söz konusu ihale ilgili duyuru yapan OSB Genel Müdürlüğü şu ifadeleri kullandı: 
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi bünyesindeki kapatılan Kayseri OSB TV’nin teknik alt yapı, yayın cihaz ve ekipmanları kapalı zarf usulü teklif alma yoluyla satışa çıkarılacaktır. İsteklilerin, detaylı bilgi ve söz konusu cihaz-ekipman listesi ile şartnameyi satın almak için Kayseri OSB Makine İkmal ve Satın Alma Müdürlüğümüze şahsen ve/veya telefonla başvuruda bulunulması gerekmektedir.