O toplantının ardından AK Parti'den MHP'ye dikkat çeken ziyaret

Yerel seçimlere yönelik olarak düzenlenen MHP Bölge İstişare Toplantısının ardından Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Selçuk Melekoğlu'nun Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Seyit Demirezen'i ziyareti dikkat çekti. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

O toplantının ardından AK Parti'den MHP'ye dikkat çeken ziyaret
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri dışında 5 ilin katılımı ile gerçekleşen Genişletilmiş Bölge İstişare toplantısında konuşan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, “Bizler 4 belediye ile temsil ediliyorduk. 180 bin oyun oranlamasına baktığımızda yüzde 80’i merkezde olduğunu gördüğümüzde dolayısıyla merkezde de temsil noktasında inşallah Milliyetçi Hareket Partisi’nin olabileceği noktasında hissiyat oluşmuştur” diyerek, MHP’nin merkezde bir ilçe belediyesi talebini dile getirdi. 
Toplantıda konuşan MHP İl Başkanı Seyit Demirezen ise  “Ufukta yerel seçimler var. Yerel seçimlerde de partimize yoğun sorumluluk düşüyor. Cumhur ittifakının başarısını sürdüreceğiz“ diyerek yerel seçimlere dikkat çekmişti. 

O toplantının ardından AK Parti'den MHP'ye dikkat çeken ziyaret
Bu açıklamaların ardından Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve AK Parti Kocasinan İlçe Başkanı Selçuk Melekoğlu’nun MHP İl Başkanı Seyit Demirezen’i ziyaret etmesi dikkat çekti. Çolakbayrakdar ziyareti sosyal medya hesaplarından, “AK Parti Kocasinan İlçe Başkanımız Sn. Selçuk Melekoğlu ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte, Cumhur İttifakı ortağımız MHP Kayseri İl Başkanı Sn. Seyit Demirezen'i ziyaret ettik” ifadeleriyle paylaştı.