O toplantı Kayseri'de yapıldı

İnşaat ve İkmal Dairesi Başkanlığının İstişare ve Değerlendirme Toplantısı Kayseri'de yapıldı. Detaylar Kayseri Olay'ın, Kayseri haberinde.

O toplantı Kayseri'de yapıldı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Orman Genel Müdürlüğü, İnşaat ve İkmal Dairesi Başkanlığı tarafından "Makine Mühendisleri İstişare ve Değerlendirme Toplantısı" 27 Kasım-1 Aralık tarihleri arasında Kayseri Orman Bölge Müdürlüğü eğitim salonunda yapıldı. 

O toplantı Kayseri'de yapıldı

Toplantıya; İnşaat ve İkmal Dairesi Başkan Yardımcısı Ahmet Ali Uzun, Orman Bölge Müdür Yardımcısı Zeki Öztürk, Daire Başkanlığından Şube Müdürleri ve makine mühendisleri, 30 Bölge Müdürlüğünün makine mühendisleri ile makine alımı yapılan firmaların teknik elemanları katıldı.

O toplantı Kayseri'de yapıldı

Kayseri Orman Bölge Müdür Yardımcısı Zeki Öztürk'ün açılış konuşması ile başlayan eğitime, Daire Başkan Yardımcısı Ahmet Ali Uzun'un konuşması ile devam edildi. 5 gün süren toplantıda, Orman Genel Müdürlüğünce alımı yapılan makinelerin kullanımı, bakımlarının nasıl yapılacağı konusunda firmaların teknik elemanlarınca eğitimler verilerek karşılaşılan sorunlar ve çözüm önerileri istişare edildi.

O toplantı Kayseri'de yapıldı

İnşaat ve İkmal Dairesi Başkanlığından Şube Müdürü Saadet Çağlayan Özkaya'nın değerlendirme ve kapanış konuşması ile toplantı sona erdi.