O sendikanın artık bir oteli var!

Sendika Başkanı Mahmut Faruk Doğan duyurdu: 12 katlı, 87 odalı otelimizin mülkiyetini aldık. Detaylar Kayseri Olay haber merkezinin hazırladığı Kayseri Haber bülteninde...

O sendikanın artık bir oteli var!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Sağlık Sen Genel Başkanı Mahmut Faruk Doğan, oteli mülkiyeti ile aldıklarını duyurdu. Doğan Otelin 12 katlı 87 odalı olduğunu söyledi. 

O sendikanın artık bir oteli var!

“Sağlık-Sen geleceğe yatırım yapan, emanet bilinciyle hareket eden, imkan ve kaynaklarını üyeleri için seferber eden hizmet sendikacılığının temsilcisidir.” sözünü paylaşan Doğan, sendika üyelerine seslenerek, "Hizmet sendikacılığını şiar edinmiş olan Sağlık-Sen, eser sendikacılığı adına çok önemli bir kilometre taşını geride bırakmış durumdadır. 7.Olağan Genel Kurulumuzda üyelerimizin ve ailelerinin konaklama ihtiyaçlarını karşılayacak misafirhaneler açacağımızı dile getirmiştik.

O sendikanın artık bir oteli var!

Çok şükür Ankara’da merkezi bir konumda yer alan otelimizin mülkiyetini satın alarak üyelerimizin ve ailelerinin hizmetine sunuyoruz. Teşkilat mensuplarımızın artık Ankara’da bir evi var. Ulus meydanda yer alan otelimizin tapu işlemlerini tamamlamış bulunmaktayız. 12 katlı, 87 odalı ve 190 yatak kapasitesine sahip olan otelimiz 4423 m2 kapalı alana sahiptir." diye konuştu. 

O sendikanın artık bir oteli var!

Çalışanların refahı için mücadeleye devam edeceklerini kaydeden Doğan, şu ifadeleri kullandı: Göreve geldiğimiz günden bugüne imkan ve kaynaklarımızı üyelerimiz için kullanmak için her türlü adımı atıyoruz. Bu yolda emek veriyoruz, eser bırakmaya çalışıyoruz. İnsanı ve emeği merkeze alarak, Sağlık-Sen’i geleceğe daha güçlü bir biçimde taşımak için durmaksızın çalışıyoruz. Sağlık ve sosyal hizmet çalışanını mali, sosyal ve özlük hakları yönünden refaha kavuşturmak için kararlılıkla mücadele ediyoruz. Çünkü Sağlık-Sen öncü sendikadır. Çünkü Sağlık-Sen yön veren sendikadır.Tüm teşkilatımıza, üyelerimize, ailelerine hayırlı olsun.

O sendikanın artık bir oteli var!