O saatlerde dışarı çıkacaklar dikkat! Meteoroloji uyardı

Kayseri'de bugün hava nasıl olacak? Hava durumuna ait detayları Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğü yayımladı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

O saatlerde dışarı çıkacaklar dikkat! Meteoroloji uyardı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri'de ilkbahar  mevsmine girdiğimiz nisan ayında hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye başladı. Meteorolojiden alınan verilere göre bugün sabah ve gece saatlerinde parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Sabah ve akşam saatlerde serinliğin iyice kendini hissettirdiği bugünlerde işte ilimizde beklenen hava durumu; Kayseri Meteoroloji 7. Bölge Müdürlüğünden alınan bilgilere göre; Kayseri'de en yüksek sıcaklık 26 derece, en düşük sıcaklık ise 10 derece olacak.

Bölge genelinin parçalı ve az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor. Hava sıcaklığı mevsim normalleri üzerinde seyredeceği ön görülüyor. Rüzgar güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette öğle saatlerinden sonra yer yer kuvvetli (40-70 km/sa) eseceği bekleniyor.

Kuvvetli Rüzgar Uyarısı: Rüzgarın; öğle saatlerinden sonra yer yer kuvvetli (40-70 km/sa) eseceği beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara (Çatı uçması - Ulaşımda aksamalar -Ağaç veya direklerin devrilmesi - Soba ve baca gazı kaynaklı zehirlenmeleri vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

O saatlerde dışarı çıkacaklar dikkat! Meteoroloji uyardı