O restoranla ilgili yeni gelişme!

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Kayseri temaslarında toplantı yapıp, yemek yediği restorana sigara cezası kesilmiş ve 10 gün kapatılmıştı. Yeni gelişmeyi işletme sahibi açıkladı ve 'Yarın yine kaldığımız yerden devam edeceğiz' dedi.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
O restoranla ilgili yeni gelişme!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

CHP Genel Başkanı Kemal  Kılıçdaroğlu’nun toplantı yapıp, yemek yediği restoran ‘sigara içiliyor’ gerekçesiyle 10 günlüğüne kapatılmıştı. Gündeme damgasını vuran olayın ardından cezanın iptal edildiği ve restoranın yarın yeniden açılacağı ifade edildi. 

İşletme sahibi Sinan Yavuz, sosyal medya hesabından açıklama yaparak, “Herkese teşekkürlerimi bildiriyorum. Sinan Chef’i yalnız bırakmayan bütün dostlarıma, yakınlarıma, çevremize, bütün büyüklerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Sinan Chef kaldığı yerden devam ediyor. Yarından itibaren sabahleyin hizmete devam ediyoruz efendim” dedi.

Diğer yandan kapatma cezasına yönelik tepkisiyle dikkat çeken ve bir süre önce milletvekili aday adaylığı için CHP Kayseri İl Başkanlığı görevinden ayrılan Ümit Özer, bu kez de "Keyfi davranmayın, haksızlık yapmayın, esnafı da bizi de yormayın! Şefin tavsiyesi" paylaşımı yaptı.