O partiden çat kapı üyelik çalışması

Kayseri'de geçtiğimiz aylarda dikkat çeken bir olay yaşanmış, siyasetçiler düğüne giderek gelin ve damadı partiye üye yapmıştı. Aynı partiden benzeri görüntüler yeniden geldi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

O partiden çat kapı üyelik çalışması
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de dikkat çeken olay geçtiğimiz aylarda yaşanmıştı. Yeniden Refah Partisi il yöneticileri, ‘Sokakta Refah’ adlı saha çalışması kapsamında bir düğüne giderek üye çalışması yapmıştı. Partililer düğünde evliliğe imza atmaya çalışan gelin ve damada önce parti üyeliği için imza attırmışlardı. 

O partiden çat kapı üyelik çalışması

Partiden benzeri bir çalışma daha geldi. Yeniden Refah Partisi il yöneticileri, bu sefer de ev ve iş yerlerine gitti. Partililer burada vatandaşlarla bir araya gelerek önce sohbet etti ardından parti üyeliği için imza attırdı. O anlara ilişkin fotoğraflar ise Yeniden Refah Partisi’nin sosyal medya hesabından yayımlandı. 

O partiden çat kapı üyelik çalışmasıPartiden yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi; “Yeniden Refah Partimiz Büyümeye devam ediyor... Aramıza yeni katılan üyelerimize hoş geldiniz diyoruz... Yeniden Refahlı günler çok yakında... Ne diyorduk; Ya yeniden Refah, ya da sonsuza kadar eyvah...”

O partiden çat kapı üyelik çalışmasıO partiden çat kapı üyelik çalışması