O partide şok gelişme! İki Başkan görevden alındı

Kayseri siyasetinde hareketli günler yaşanıyor. Partilerde istifa ve görevden alınma haberleri peş peşe gelirken dikkat çeken bir gelişme de Milli Yol Partisi'nde yaşandı. İki Başkan görevden alındı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz haberimizde.

TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’de siyaset gündemi hareketlendi. Farklı partilerden istifa ve görevden alınma haberleri peş peşe geldi. Dikkat çeken bir gelişme de Milli Yol Partisi’nde yaşandı. Milli Yol Partisi’nde iki ilçe başkanı görevden alındı. 

Milli Yol Partisi Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Barış Ezer, Milli Yol Partisi Özvatan İlçe Başkanı Mustafa Kayalı ile Talas İlçe Başkanı Yalçın Batmaz’ın görevden alındığını yurdu. Partiden yapılan yazılı açıklamada, “Milli Yol Partisi Kayseri İline bağlı Özvatan içe Başkanı Mustafa Kayalı ve Talas İlçe Başkanı Yalçın Batmaz'ın ‘Yetki Belgeleri’ görülen lüzum üzerine iptal edilmiş olup, partimizle her hangi bir resmi ilişikleri kalmamıştır. Kayseri İl Başkanlığımızca da konunun takibi ve bilgi edinilmesini rica ederiz.” denildi.

O partide şok gelişme! İki Başkan görevden alındı

Öte yandan Milli Yol Partisi Talas İlçe Başkanlığı 2. Olağan Genel Kurulunu 3 Nisan Cuma günü saat 13.00’te yapacak. Kongre tarihi yeterli çoğunluk sağlanamaması halinde 4 Nisan Cumartesi günü aynı yer ve saatte gerçekleştirilecek.