'O parti Kayseri'de patladı'

Kamuoyunda patlama yapması beklenen Yeniden Refah Partisi'nin mitingi ile ilgili dikkat çeken açıklama. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
'O parti Kayseri'de patladı'
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Türkiye 31 Mart’ta sandık başına gidecek. Seçim takvimi işlerken Yeniden Refah Partisi(YRP) Kayseri il teşkilatı tarafından miting düzenlendi. Mitinge Genel Başkan Fatih Erbakan da katıldı. Genel Başkan Erbakan’ın Kayseri mitingi ise beklenilen ilgiyi görmedi. Erbakan, kendisini dinlemeye gelen yüzlerce kişiye hitap etti. 

' O parti Kayseri'de patladı'

Erbakan’ın mitinginin ardından ise yorumlar peş peşe yapıldı. Olay Türk TV ekranlarında yayınlanan ‘Seçim Özel Yüz Yüze’ programına katılan Saadet Partisi Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mahmut Arıkan da miting hakkında açıklamalarda bulundu. 

' O parti Kayseri'de patladı'

‘AK Parti teşkilatı görevden alınmalı’

Mitinglerin yasaklanması gerektiğini düşündüğünü söyleyen Arıkan, mitinglere gereksiz paralar harcandığını aynı zamanda şehre görüntü ve gürültü kirliliği yaşattığını söyledi. Mitinglerin teşkilatları diri tutmasına yönelik yapıldığı konuşulan programda bunun üzerine Arıkan, “Eğer dediğiniz gibi teşkilatların mitingler motivasyonu sağlıyorsa Sayın Cumhurbaşkanı'nın Kayseri il teşkilatını görevden alması gerekir. Yani sayısal bir sonuca baktığımızda böyle bir tablo çıkıyor ortaya.” dedi.

' O parti Kayseri'de patladı'

Kayseri’de Yeniden Refah Partisi’nin yaptığı mitinge gönderme yapan Arıkan, “Erbakan Hocanın oğlu miting düzenledi. Patladı.” ifadelerini kullandı. 

' O parti Kayseri'de patladı'