EMEP evde toplandı! Hangi Milletvekili katıldı

Emek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda İstanbul Milletvekili İskender Bayhan Kayseri'ye gelerek, partisinin adayları ile bir araya geldi, aynı zamanda bazı ziyaretler gerçekleştirdi. Detaylar Kayseri haber bülteninde.

EMEP evde toplandı! Hangi Milletvekili katıldı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Emek Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda İstanbul Milletvekili İskender Bayhan, Kayseri'ye gelerek, partisinin belediye başkan adayları ile bir araya geldi. Bayhan, beraberindeki partililerle birlikte Emek Partisi Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Can Deniz Kalkan’ın ailesini de  misafir oldu.

O parti evde toplandı!

Partisinin aday tanıtım toplantısı için kente gelen Bayhan, aynı zamanda Hacı Bektaşi Veli Derneği ve Cem Evini ziyaret etti. Ziyaretle ilgili olarak partiden yapılan açıklamada, 'Halkçı ve emekten yana bir yerel yönetim platformumuzu anlattık ve fikir alışverişinde bulunduk' denildi. 

O parti evde toplandı!

Hacı Bektaşi Veli Derneğinden ziyaretle ilgili olarak yapılan açıklamada ise şu ifadeler kullanıldı: Emek Partisi İstanbul Milletvekili İskender Bayhan ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Can Deniz Kalkan Cemevimizi ziyaret ettiler. Yakalaşan yerel seçimler ile ilgili sohbet edilip, taleplerimiz hakkında görüş alış verişi yapıldı.

O parti evde toplandı!