O masada Kayseri Milletvekili de olacak?

CHP'de yerel seçim çalışmaları başlıyor. Partide yeniden oluşturulan Ekonomi Masası sahaya iniyor. Buna göre, yaşanan ekonomik sıkıntılar tespit edilecek, illere yönelik raporlar hazırlanacak. O masada Kayserili isim de görev yapacak? Detaylar Kayseri haber bülteninde.

O masada Kayseri Milletvekili de olacak?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) yerel seçim çalışmalarına başlıyor. Kurultay öncesi parti yönetimi harekete geçti ve Ekonomi Masası’nı yeniden oluşturdu. CHP yönetimi, Ekonomiden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak başkanlığında ekonomi alanında uzman MYK üyeleri ve milletvekillerinden oluşan Ekonomi Masa’sını yeniden sahaya çıkarma yönünde karar aldı. 
İLLERE YÖNELİK RAPORLAR HAZIRLANACAK
Son 5 yılda 44 il ziyaretiyle ekonomide yaşanan olumsuzlukları yerinde inceleyen ve buna yönelik il raporları hazırlayan CHP’nin Ekonomi Masası, yerel seçim öncesinde de ülkenin farklı illerine giderek, görüşmeler yapacak raporlar hazırlayacak. 
KAYSERİLİ İSİM DE EKONOMİ MASASINDA YER ALACAK?
CHP’nin yeni dönemde oluşturulan Ekonomi Masası’nda Kayseri Milletvekili Aşkın Genç de yer alıyor. Aynı zamanda Ekonomist ve iş insanı olan Genç, ekonominin nabzını tutacak.
O masada Kayseri Milletvekili de olacak?KİMLER GÖREV YAPACAK?
Diğer yandan CHP’nin Ekonomi Masası’nda yer alan isimler şu şekilde: Ekonomi Politikaları Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Akın, İdari ve Mali İşler Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu, İşveren Örgütleri ve Eğitim Politikaları Genel Başkan Yardımcısı Lale Karabıyık, Yurt Dışı Örgütlenme Genel Başkan Yardımcısı Tahsin Tarhan, Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, Mersin Milletvekili Gülcan Kış, Hatay Milletvekilleri İlhami Özcan Aygun, Mehmet Güzelmansur Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, İzmir Milletvekili Rahmi Aşkın Türeli, Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, Yalova Milletvekili Tahsin Becan, Mersin Milletvekili Talat Dinçer, Bolu Milletvekili Türker Ateş ve Antalya Milletvekili Sururi Corabatır.