O mahalleye kadın kooperatifi için yeni tesis! Bakın ne üretilecek

Kayseri Valiliği öncülüğünde başlatılan Kadın Kooperatifleri projesi tüm hızıyla devam ediyor. Detaylar Kayseri Olay'ın Kayseri haberinde.

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
O mahalleye kadın kooperatifi için yeni tesis! Bakın ne üretilecek

Kayseri Valisi Gökmen Çiçek'in liderliğinde başlatılan kadın kooperatileri her geçen gün büyümeye, gelişmeye devam ediyor.

Proje kapsamında Melikgazi Belediyesi'de Ağırnas Mahallesinde belediyeye ait binanın bakım ve onarımını yaptıktan sonra Ağırnaslı kadınlar için Aspir İşleme Tesisi olarak hizmete açmaya hazırlanıyor.

Konuyla ilgili Kayseri Valisi Gökmen Çiçek şu açıklamada bulundu; "Valiliğimiz tarafından başlatılan Kayseri Kadın Kooperatifleri büyümeye ve Kayserili kadınların gururu olmaya devam ediyor.

Valiliğimiz ve Melikgazi Belediye’miz iş birliğiyle Ağırnas’ta kurulan Ağırnas Mimar Sinan Kadın Kooperatif’inde Aspir Yağı üretimine başlanıyor.

Yakında tüm raflarda göreceğiniz en sağlıklı sıvı yağ, Aspir Yağları Ağırnas Mimar Sinan Kadın Kooperatifi’deki kadınlarımızdan" dedi.

O mahalleye kadın kooperatifi için yeni tesis! Bakın ne üretilecek

Kooperatiflerde üreten, emek veren kadınların her zaman yanında olacaklarını belirtten Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu ise şu açıklamada bulundu; "Valimiz Sayın Gökmen Çiçek'in destekleri ile Kayseri’nin parlayan yıldızı kadın kooperatiflerimiz her geçen gün mahallelerimizde çoğalmaya devam ediyor. 

Ağırnas Mahallemizde bakım ve onarımdan geçirdiğimiz belediyemize ait yapıyı Valiliğimiz ile işbirliği içinde kadınlarımızın Aspir İşleme Merkezi yapıyoruz. Burayı kadınlarımızın hem üreteceği hem de ekonomik gelir elde edeceği bir tesis haline getireceğiz. Böylece Ağırnas'ta hanım kardeşlerimiz hem üretime hem de ekonomiye can katacak.

Kooperatiflerimizde üreten, emek veren kadınlarımızın her zaman yanında olacağız. Emekleri için Sayın Valimize teşekkür ediyorum."