O mahallede sular kesildi! KASKİ açıklama yaptı

Kayseri'nin Talas ilçesinde bir mahallede sular kesildi. Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (KASKİ) açıklama yaptı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

O mahallede sular kesildi! KASKİ açıklama yaptı
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin Talas ilçesi Reşadiye Mahallesi’nde su kesintisi yaşandı. Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (KASKİ), tarafından yapılan açıklamada su kesintisinin ana şebekede oluşan arıza nedeni ile kesildiği söylendi. Yine su kesintisinin plansız olduğunun altı çizilirken arıza nedeni ile belirsiz bir süre su kesintisi yaşanacağı açıklandı. KASKİ tarafından, ekiplerin onarım çalışmalarının devam ettiği ifade edilirken, vatandaşların anlayışı için teşekkür edildi. 

KASKİ tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; “Talas İlçesi Reşadiye Mahallesi’nde ana şebekede oluşan arıza nedeniyle belirsiz süreli su kesintisi yaşanmaktadır. Ekiplerimiz, su iletimini sağlamak için çalışmalarını sürdürmektedir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.”
O mahallede sular kesildi! KASKİ açıklama yaptı