O mahallede 'kayıp tüfek' alarmı! Tüfeğe ne oldu?

Kayseri'de eşeğin heybesinden düştüğü ifade edilen tüfek nedeniyle mahalle alarma geçti. Durum polise bildirildi. Detaylar Kayseri Olay Haber merkezi tarafından hazırladığımız Kayseri Haber bülteninde….

O mahallede 'kayıp tüfek' alarmı! Tüfeğe ne oldu?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin Talas ilçesine bağlı Başakpınar Mahallesi’nde "kayıp tüfek" alarmı. Eşeğin heybesinden düştüğü ifade edilen tüfek nedeniyle mahalle sakinleri alarma geçti.

TÜFEĞİN YERİNDE OLMADIĞINI GARK EDİNCE POLİSE VE MUHTARA HABER VERDİ
Başakpınar'da yaşayan bir mahalle sakini sürüsü içerisinde yer alan bir eşeğin heybesine tüfek koydu. Ancak daha sonra tüfeğin yerinde olmadığını fark etti. Çevrede bir süre tüfeği aradı, ancak bulamadı. 

MAHALLE SAKİNLERİ DE KAYIP TÜFEK İÇİN ALARMA GEÇTİ
Panik yaşayan mahalle sakini durumu hemen polise haber verdi.  Tüfeğin nerede, nasıl düştüğü merak konusu oldu. Mahalle sakinleri kayıp tüfeği bulmak için alarma geçti.

TÜFEK NEREDE KAYBOLDU?
Diğer yandan tüfeğin Çalıçukur bölgesinde düştüğü  dile getirildi. Sosyal paylaşım siteleri üzerinden de harekete geçen mahalle sakinleri, durumu birbirlerine iletti ve yardım istedi.  Tüfeğin ayrıca ruhsatlı olduğu da dile getirildi. 

KAYIP TÜFEK İLANI
Mahalle Muhtarlığının yanı sıra mahallenin adını taşıyan ait sosyal medya hesaplarından da duyurular yapıldı.

EŞEĞİN HEYBESİNDEKİ TÜFEK DÜŞTÜ İLANI
Yapılan “Kayıp İlanı” başlıklı duyuruda şu ifadeler kullanıldı: Bir hemşehrimizin sürüsündeki eşeğin heybesinden bir adet tüfek düşmüştür. Silah ruhsatlı olup emniyete bilgi verilmiştir. Bulan hemşehrimiz olursa muhtarımız ile irtibata geçmesi rica olunur.