O isimde 'Aday değilim' dedi

Cumhuriyet Halk Partisi'nde Melikgazi Belediye Başkan aday adayı olan Emre Ayan'ın ardından adaylıktan çekildiği açıklayan isimler art arda gelmeye başladı. Ayrıntılar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız haber bülteninde…

O isimde 'Aday değilim' dedi
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi’nde ilginç gelişmeler yaşanıyor. Aralık ayında aday adayı olduğunu açıklayan, sonrasında Melikgazi Belediye Başkan aday adayı olduğunu kamuoyuna duyuran Emre Ayan, önceki gün yaptığı açıklama ile aday adaylığından çekildiği kamuoyuna açıkladı. Ayan’ın ardından Melikgazi Belediye Meclis Üyesi aday adayı olan Yaşar Solmaz, “Kayseri'de el ele verip, oluşturduğunuz ve tarihin hiçbir döneminde görülmeyen mevcut karanlık, sadece lafçı, pozcu, icraatsız siyasi yapı nedeniyle ücretimi yatırarak, Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Meclis Üyeliği aday adaylığı başvurumu da bugün itibariyle geri çekiyorum. Çünkü bu sorunluların, sorumsuzca ortaya koyduğu tablo sürdürülebilir, artık katlanabilir bir tablo değil.” sözleriyle adaylıktan çekildiğini açıkladı.

O isimde 'Aday değilim' dedi

'CHP’de neler oluyor?' sorusunu gündeme getiren bu gelişmelerin ardından iş adamı Mirza Binboğa’da yaptığı açıklama ile aday olmadığını duyurdu. Binboğa açıklamasında, “Değerli Dostlarım, bir aydır adım Cumhuriyet Halk Partisi aday adayı olarak geçmekte idi. Aday olduğum takdirde CHP’nin Kayseri’deki oyunu en az 2 katı arttıracağımı biliyorum. Fakat genel merkezin ve ilin duyarsız tavırları sebebiyle bugün itibariyle adımın aday veya aday adayı olarak alınmamasını, aday olmayacağımı saygılarımla araz ederim” dedi.