O isim Kayserispor'dan özür diledi

Kayserispor'un 3 puanı silindiğini yönündeki haberin kaynaklarından biri olduğu belirtilen isim Kayserispor'dan ve Kayseri halkından özür diledi. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz haber bülteninde.

O isim Kayserispor'dan özür diledi

Trendyol Süper Lig’de mücadele eden Mondihome Kayserispor’da yüzler gülmüyor. Yaşanan mali sorunlar, transfer yasağı, art arda alınan mağlubiyerler derken Kayserispor gündemden düşmüyor. 26 puanla lig’de 11. sıraya gerileyen sarı kırmızılı ekipte son olarak Teknik Direktör Recep Uçar, istifa etmişti. Yeni Teknik Direktör için ise Kayserispor’un Burak Yılmaz ile anlaşmaya vardığı ifade edilmiş.

Tüm bu gelişmelerin yanında dün sosyal medyada ortaya atılan iddia Kayseri gündeminde şoke etkisi yarattı. “Kayserispor’un 3 puanı silindi” iddiası kısa sürede yayılarak büyük yankı uyandırdı. 

İddiaları kim oraya attı?

Kayserispor’un 3 puanının silindiği yönündeki haberin kaynaklarından biri olan Murat Yaşar, Kayserispor ve Kayseri halkından özür diledi. Yaşar açıklamasında, “Arkadaşlar bizim Kayseri halkıyla Kayserispor’la ilgili bir sorunumuz yok olamazda. Sabah verdiğim haberle ilgili saygıdeğer Kayserisporlu yöneticiyle görüştük. Bir hatamız varsa affola. Kayserispor’u seviyoruz. Taraftarı da kırdıysak özür dileriz.” ifadelerini kullandı.

 

 

Diğer yandan Kayserispor camiasından iddiaya ilişkin açıklama gecikmedi. Basın Sözcüsü Samet Koç iddiaların doğruyu yansıtmadığını ifade etti.