O ilçede yürüyüş yapılacak!

Hain terör örgütü PKK'nın saldırılarında şehit olan 12 askerimiz ve İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını kınamak amacıyla Kayseri'nin o ilçesinde de yürüyüş düzenlenecek. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

O ilçede yürüyüş yapılacak!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Geçtiğimiz cuma ve cumartesi günleri art arda acı haberler gelmiş ve toplam 12 askerimiz şehit olmuştu. Türkiye acı haberlerle sarsılmış 12 eve ateş düşmüştü. 

Diğer yandan İsrail’in Gazze’ye yönelik saldırıları sürerken binlerce insan yaşamını yitirdi. Türkiye’den ise hem terör örgütü PKK’ya hem de İsrail’e yönelik sesler yükselmeye devam ediyor. Geçen cumartesi günü Filistin’e Destek Platformu “Filistin’e Özgürlük İçin Yürüyoruz” mitingi düzenlemişti. Mitingde Kayseri protokolü yer alırken binlerce insan yürüdü. 410 metre uzunluğunda Türk Bayrağının açıldığı yürüyüş sırasında vatandaşlar, PKK ve İsrail’e lanet yağdırmıştı. 

Şimdi ise Kayseri’nin Develi ilçesinde Develi Gönüllüleri Platformu tarafından bir yürüyüş düzenleneceği bildirildi. 

Yürüyüş 30 Aralık Cumartesi günü saat 13.30’da Develi ilçesi Elbiz Parkında başlayıp Cumhuriyet Meydanı’nda son bulacakç. “PKK Terör Örgütüne Lanet, Filistin Halkına Destek Yürüyüşü” için ilçede yaşayan bütün vatandaşlar davet edildi.