O ilçede vatandaşlara bakın ne dağıtıldı?

İncesu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, ilçe sakinlerine doğa sevgisi aşılamak ve çevreye duyarlılığı artırmak amacıyla önemli bir adım attı. Detaylar Kayseri Olay haber merkezince derlediğimiz Kayseri haber bülteninde.

O ilçede vatandaşlara bakın ne dağıtıldı?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

İncesu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçe sakinlerine doğa sevgisi aşılamak ve çevreye duyarlılığı artırmak amacıyla önemli bir adım attı. 'Fidan Dik Orman Olsun, Yaşayacak Yurdun Olsun' sloganıyla hareket eden müdürlük, ilçe halkına 5 bin çam fidanı dağıttı.

O ilçede vatandaşlara bakın ne dağıtıldı?

Bu etkinlikle, yerel halkın doğaya katkıda bulunması ve çevre bilincinin yaygınlaştırılması hedeflendi. Dağıtılan fidanlar, bireysel katılımcılar tarafından alınarak doğa dostu bir adım atmalarına imkan sağladı.
Etkinliğe vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gösterildi. Fidanların toprakla buluşmasıyla, ilçenin yeşil dokusunun güçlenmesi ve yaşanabilir bir çevrenin oluşturulması hedefleniyor.

O ilçede vatandaşlara bakın ne dağıtıldı?

Bu anlamlı etkinlik, İncesu'nun çevre ve doğa konusundaki duyarlılığını bir kez daha ortaya koyarken, gelecek nesillere daha yaşanabilir bir çevre bırakma yolunda önemli bir adım olarak kayıtlara geçti.

O ilçede vatandaşlara bakın ne dağıtıldı?O ilçede vatandaşlara bakın ne dağıtıldı?