O ilçede şiddetli yağış?

Meteorolojinin cumartesi günü Kayseri uyarısı sonrası ilçede şiddetli yağış meydana geldi? Yer yer dolu şeklinde de yağan yağış ile ilgili haberimiz Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde…

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
O ilçede şiddetli yağış?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Kayseri’nin Develi İlçesi’nde bugün öğleden sonra saat 15:00 civarlarında şiddetli sağanak yağış görüldü. İlçe merkezindeki yollarda su birikintileri oluşurken dışarda yağmura yakalanan vatandaşlar zor anlar yaşadı.
Erciyes Dağının eteklerindeki derelerden gelen sularında ilçede küçük taşkınlar oluştururken yağış sonrası yollarda su birikintileri oluşması ulaşımda zorluklara sebep oldu.

O ilçede şiddetli yağış?

METEOROLOJİ UYARMIŞTI!
Meteorolojiden yapılan uyarıda cumartesi İç Anadolu'da gök gürültülü sağanak yağışlara dikkat edilmesi gerektiği vurgulanmıştı. İşte meteorolojinin o uyarısı: "Yapılan son değerlendirmelere göre; yurdun batı kesimlerinde Cumartesi görülecek sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, İç Anadolu'nun güney doğusu (Konya'nın güney ve doğusu, Karaman, Niğde, Kayseri, Aksaray, Nevşehir, Kırşehir, Kırıkkale, Yozgat, Çankırı, Ankara'nın kuzey ve doğusu), Çorum ve Tokat çevreleri ile Kastamonu'nun güney, Antalya'nın doğusunun iç kesimlerinde yerel kuvvetli olması beklendiğinden ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir."