O ilçede oldu! Belediye numune aldı! Peki şimdi ne olacak?

Yaz aylarıyla birlikte artan sinek ve haşereyle mücadelede İncesu Belediyesi'nden dikkat çeken hamle. Belediye numune aldı. Peki şimdi ne olacak? Detaylar Kayseri haber bülteninde.

O ilçede oldu! Belediye numune aldı! Peki şimdi ne olacak?
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yaz aylarıyla birlikte kent genelinde sinek ve haşerelerde artış yaşanıyor. Belediyeler bu kapsamda harekete geçerek, ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor. İncesu Belediyesi de sinek ve haşereler konusunda harekete geçti. Belediye bu konuda bilimsel mücadele başlattığını duyurdu.
Bunun üzerine ekipler, farklı bölgelerde numune aldı. Peki şimdi ne olacak?

DOĞAYA VE İNSANA ZARAR VERMEYECEK

Kayseri’nin İncesu İlçe Belediyesi’nden konuyla ilgili yapılan açıklamada, 'İlaçlamalar doğaya ve insan sağlığına zarar vermeyecek. Bu konuda numune alınarak bilimsel inceleme yapıldı” ifadelerini kullandı.

SABAH, AKŞAM YAPILIYOR

İncesu Belediyesi’nden yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: İncesu Belediyesi, sinek ve haşereyle bilimsel mücadele ediyor. İncesu Belediyesi havaların ısınmasıyla birlikte haşere ve sinekle mücadele konusunda numune aldırtarak bilimsel inceleme yaptı. İncesu Belediyesine bağlı ekipler, ilçe genelinde doğaya ve insan sağlığına zarar vermeyecek ilaçlamalarını 3 araçla günlük sabah ve akşam olmak üzere devam ediyor.