O ilçede ekip kurulacak...Hedef 2 bin kişi!

Yeşilhisar ilçesinde yeni hedef birinci doz aşılarını yaptırmayan 2 bin kişi...

O ilçede ekip kurulacak...Hedef 2 bin kişi!
TAKİP ET >> Google News ile Takip Et

Yeşilhisar mavi kategoriye geçti. İlçede yeni hedef de belirlendi.  İlçe Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ali Çöl, ilçede gurur verici bir gün yaşadıklarını ifade ederek, ilçedeki vatandaşların yüzde 75’inin aşılandığını açıkladı. Uzm. Dr. Ali Çöl, Yeşilhisar ilçesinin, sağlık çalışanlarının özverili çalışmasının ardından mavi kategoriye geçtiğinin altını çizerek, “Valimiz Sayın Şehmus Günaydın’ın önderliğinde, İlçe Kaymakamımız Fatih Bayram'ın liderliğinde ve İl Sağlık Müdürümüz Doç. Dr. Ali Ramazan Benli Bey’in desteği ve organizasyon yeteneği sayesinde bu günlere gelerek  ilçemiz de 8 bin 300 kişiyi aşılamış bulunmaktayız” diye konuştu.
İlçede yaklaşık 2 bin kişinin en az bir doz aşı yaptırmadığının belirlendiğine dikkat çeken Uzm. Dr. Çöl, “Tüm gayretimiz artık bundan sonraki süreçte bu 2 bin kişiyi gerekirse evlerine tek tek giderek, gerekirse çalıştıkları yerlere giderek ikna etmek. Bu doğrultuda gerekirse 2 bin kişiye eğitim vererek onları aşı olmaları konusunda ikna edecek bir ekip oluşturacağız. Allah kısmet ederse bu gayretimiz bütün Kayseri’ye örnek olacaktır. İnşallah bütün Kayserimiz mavi kategoriye bir an önce geçer ve hepimiz eski mutlu günlerimize ve koronavirüsün olmadığı rahat günlerimize kavuşuruz” ifadesinde bulundu.
Yeşilhisar ilçesinin mavi kategoriye geçmesinde en büyük pay sahiplerinden birisinin de  sağlık çalışanları olduğunu belirten Uzm. Dr. Çöl, “Sağlık çalışanlarımız gece-gündüz demeden, hafta içi ve hafta sonu bütün hafta bütün ay bizimle beraber köylerde kapı kapı dolaştılar. Bu doğrultuda vatandaşlarımıza gerekli bilgiler verildi. Bundan dolayı kendilerine özellikle teşekkürü borç biliyoruz. Halkımız teveccüh gösterdi ve sağlık çalışanlarını büyük bir ilgiyle karşıladı” diye konuştu.
Yeşilhisar ilçesinde sağlık çalışanlarının gayretleri sayesinde vatandaşlar tarafından koronavirüs aşısına yoğun bir talep olduğu gözlerden kaçmadı.