O İlçede başı boş köpekler toplanıyor!

Develi Belediyesi, vatandaşın güvenliği, sahipsiz köpeklerin sağlığı ve için uzman ekiplerle köpekleri topluyor. Belediye Başkanı Adem Şengül, toplanan köpekleri hakkında açıklamada bulundu. Detaylar Kayseri Olay Haber'in Kayseri Haberi'nde...

O İlçede başı boş köpekler toplanıyor!

Develi İlçesi’nde sahipsiz başıboş köpekler, gerekli bakımları için uzman ekipler tarafından toplanıyor. Son günlerde sokak köpekleriyle ilgili şikayetlerde bulunan Develi halkının taleplerini dikkate alındı. Develi Belediyesi, hem güvenliği sağlamak hem de sokak hayvanlarının sağlığını korumak amacıyla kolları sıvadı.

O İlçede başı boş köpekler toplanıyor!

Develi Belediyesi Veteriner İşleri Servisi, sokaklarda başıboş gezen köpekleri topladı ve hayvan barınağında muhafaza altına aldı. Başıboş köpeklerin çevreye zarar vermemesi için titiz bir çalışma yürüten ekipler, hayvanların sağlığı ve güvenliği için gerekli önlemleri aldı.

O İlçede başı boş köpekler toplanıyor!

Belediye Başkanı Adem Şengül konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Çöplerden beslenen başıboş köpekler tehlikeli olmalarının yanı sıra birçok hastalığı da taşıyabileceği şüphesi ile çevreye ve vatandaşlara zarar vermemesi için ekiplerimiz tarafından toplanıp hayvan barınağına götürülmektedir. Burada aşıları başta olmak üzere gerekli bakımları ekiplerimiz tarafından yapılan sahipsiz köpekler daha sonra Kayseri'deki Toplama Merkezine sevk edilecektir" dedi.

O İlçede başı boş köpekler toplanıyor!

Develi halkı, Develi Belediyesi’nin bu çalışmasından dolayı Başkan Adem Şengül'e teşekkür etti.