O firmalar eleman alacaklarını duyurdu!

Kayseri'de faaliyet gösteren bazı firmalar eleman alacaklarını duyurdu. Peki bu firmalar hangileri ve hangi alanda eleman alımı yapılacak. Şartlar ne? Detaylar Kayseri Haber bültenimizde...

O firmalar eleman alacaklarını duyurdu!

İşsizlik kanayan bir yara. Kayseri’de de ülke genelinde de her geçen gün artan işsizlik tablosu kara kara düşündürürken, bazı firmalar eleman alacaklarına yönelik duyuru yapıyor.  Kayseri’de faaliyet gösteren bazı firmalar eleman alımı yapacak. Peki, hangi firmalar eleman alımı yapacak?  Eleman alımı hangi alanları içeriyor?
O firmalar eleman alacaklarını duyurdu!
20 KİŞİ ALINACAK!
Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Kayseri’nin köklü firmalarından Turkuaz Seramik 20-45 yaş aralığında bay-bayan 20 vasıfsız eleman alacağını duyurdu. Çalışma 3 vardiya şeklinde. Firmadan konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada iş alımına yönelik yapılacak györüşmelerin de Organize Sanayi Bölgesi 6’ncı Cadde No: 15’te bulunan fabrikada şahsen yapılacağı ifade edildi. 
O firmalar eleman alacaklarını duyurdu!
GÖRÜŞMELER İŞKUR’DA YAPILACAK
Yine Nuh Yaşar Metal de 20-45 arası erkek 35 eleman alçağını duyurdu. Büro ve mobilya mağazaları bölümünde alım yapılacağını belirten firma, alım yapılacak alanları; vasıfsız, mobilyacı ve kaynakçı olarak açıkladı. Diğer yandan firma iş alımına yönelik görüşmelerin toplu yapılacağını belirtti. Buna göre toplu iş görüşmeleri, 6 Haziran 2023 Salı  günü saat 13:30’da Kayseri Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü’nde (İŞKUR)  yapılacak.  
O firmalar eleman alacaklarını duyurdu!