O dede meydanlarda!

14 Mayıs seçimleri öncesi Kayseri'de verdiği sokak röportajı ile ünlenen fenomen dede gösterilerine devam ediyor. Detaylar Kayseri Olay Gazetesi olarak hazırladığımız Kayseri haber bültenimizde...

Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
O dede meydanlarda!

14 Mayıs seçimleri öncesi Kayseri'de verdiği sokak röportajı ile ünlenen fenomen dede Kayseri sokaklarında. Sokak röportajında, "Öyle adama oy verilir mi, o terörist, HDP ile kol kola, millet ölüyor be." dedikten sonra iki elini yumruk yapıp havaya kaldırmış sonrasında ise havaya tekme atarak otobüs durağına doğru ilerlemişti. Dedenin sinirli hali yüzbinlerce insana ulaşmış ve dede için; 'ne tatlı sinirleniyor', 'Dayıdaki tatlılık balda yok', 'Allah uzun ömürler versin dedem', 'Canım Kayserimin komik insanları', 'Sen ne güzel sinirleniyon öyle' yorumları yapılmıştı.

Dede yeniden ortaya çıktı. Kayseri'de dedeyi gören vatandaş fenomen dedenin videosunu çekti ve yayınladı. O anlar sosyal medyada çokça izlendi. Videoda vatandaşın hacı emmi diye 2 kez seslendikten sonra fenomen dedenin kameraya dönüp meşhur sinirli halini yeniden sergilemesi dikkat çekti.